Leveringsoplysninger

Strikeopskriften kan downloades som en PDF fil umiddelbart efter købet er godkendt. Du modtager et download link i din mail sammen med din kvittering. Husk derfor at tjekke, at du angiver den rette e-mail-adresse. Skulle det ske du har oplyst den forkert email adresse, så tag kontakt til os så hurtigt som muligt.

Sikkerhed

lile.dk benytter en betalingsløsning leveret af Paypal. Dette er din garanti for sikkerhed når du handler hos os. Alle data vedrørende din betaling krypteres og sendes via SSL. Det betyder, at det kun er Paypal, der kan læse disse data. Det betyder at du som kunde er mindst lige så godt stillet, som når du betaler med dit betalingskort i dit lokale supermarked.

Persondatapolitik

Når du handler på lile.dk, foretager vi en registrering af visse personlige oplysninger. Registreringen sker alene med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres og opbevares i 5 år fra sidst afgivne ordre, hvilket er et lovmæssigt krav. Dine personlige oplysninger vil aldrig på nogen måde blive solgt eller overdraget til tredjemand. Som registreret kunde hos lile.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed bedes rettes til info@lile.dk

Priser

Alle prisangivelser er i danske kroner inklusiv 25 % moms. Priser kan ændres og fastsættes løbende af lile.dk.

Betaling

Du kan betale med Paypal, Visa- eller Mastercard Card.

Fortrydelses- og ombytningsret

Der er ingen fortrydelsesret på digitale produkter købt hos lile.dk.

Nu du klædt ordenligt på inden dit køb – se vores udvalg af strikkeopskrifter; https://lile.dk/shop-strikkeopskrifter/